Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunki sulkee asiointipisteensä Espoonlahdessa, tilalle suppeammat palvelut – taustalla säästöohjelma

Espoonlahdessa kauppakeskus Pikkulaivassa sijaitseva Espoon kaupungin asiointipiste sulkee ovensa viimeistä kertaa perjantaina 25. maaliskuuta.

Asiointipisteen palveluja on jo supistettu. Kassapalveluja ei enää ole, eli pisteessä ei voi esimerkiksi maksaa kaupungin laskuja tai ostaa lippuja lähiliikenteeseen tai tapahtumiin.

Piste toimii 25. maaliskuuta saakka lyhennetyllä palveluajalla, maanantaista perjantaihin kello 13–16.

Asiointipisteen tilalle avataan uudessa kauppakeskus Lippulaivassa Espoo-info. Espoo-info avautuu samana päivänä kauppakeskuksen kanssa, torstaina 31. maaliskuuta.

Neuvontaa ja digitukea tarjoava Espoo-info on palveluiltaan suppeampi kuin aiempi Espoonlahden asiointipiste. Jatkossa Espoo-infon henkilöstö vie digitukea ja palveluneuvontaa myös suoraan kohderyhmille, esimerkiksi seniorien palvelukeskuksiin.

Muutokset ovat osa laajempaa Espoon asiointipalvelujen muutosta. Espoon kaupunginhallitus päätti joulukuussa lakkauttaa kolme asiointipistettä: Espoonlahden, Espoon keskuksen ja Tapiolan.

Tilalle tulee liikkuvia neuvontapalveluja ja digitukea.

Taustalla on kaupungin Taloudellisesti kestävä Espoo -säästöohjelma sekä myös palvelujen digitalisoituminen.

Nykyisenkaltaiset asiointipisteet säilyvät Matinkylässä, Leppävaarassa ja Kalajärvellä.

Muokattu 17.3.2022 klo 16.40: Kassapalveluja on supistettu jo tästä viikosta alkaen, ei ensi viikosta alkaen, kuten jutussa aluksi väitettiin.

Lue myös:

Säästöohjelma leikkaa espoolaisten palveluja: nyt lakkautetaan kolme asiointipistettä