Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voin sähköpotkulautaan tuli uusi ominaisuus – "Toivomme, että käyttäjät hyödyntävät tätä turvallisuusominaisuutta mahdollisimman paljon"

Sähköpotkulaudoistaan tunnettu Voi Technology palauttaa sähköpotkulautansa talvitauolta jälleen toimintaan maalis-huhtikuussa. Potkulaudat olivat pois käytöstä runsaan lumen ja jäisten pyöräteiden vuoksi.

Voi tuo esimerkiksi Helsinkiin uuden, entistäkin turvallisemman sähköpotkulautamallin.

– Voin Voiager 4 -sähköpotkulautamallissa ja aivan uudessa Voiager 5:ssä on suuntavilkku, ja toivomme, että käyttäjät hyödyntävät tätä turvallisuusominaisuutta mahdollisimman paljon, Voin Suomen maajohtaja Reetta Alastalo kertoo tiedotteessa.

Voaiger 5:ssä on lisäksi aiempaa suurempi etupyörä ja renkaan urasyvyyttä on lisätty turvallisuuden parantamiseksi. Lisäksi tien ja sähköpotkulaudan välistä korkeutta on lisätty, minkä ansiosta lauta kulkee tasaisemmin myös kuoppien yli. Lisäksi uuden mallin jarruja on entisestään tehostettu. Uusi malli tulee aluksi Helsinkiin.