Lippulaivan avaaminen lähestyy –  Alkon palveluissa katkos

Alkon palveluissa on maaliskuun vaihteessa parin päivän katkos Espoonlahdessa. Espoonlahden Alkon myymälä Pikkulaivassa on viimeistä päivää auki 26. maaliskuuta. Uusi myymälä avataan Lippulaivassa 31. maaliskuuta.

Alkon tiedotteen mukaan lähimmät palvelut löytyvät 28.–30. maaliskuuta muun muassa Matinkylän Isossa Omenassa, Olarin Prismassa ja Kauklahdessa.

– Muutamme Espoonlahdessa uuteen Lippulaivaan, ja avaamme uuden myymälän kauppakeskuksen avajaispäivänä. Tuttu henkilökunta jatkaa myymälässä, palvelujohtaja Tatu Vanninen kommentoi tiedotteessa.

Uusi myymälä on tiedotteen mukaan noin 400 neliötä kooltaan. Valikoimassa on noin 1 800 tuotetta, joista viinejä on noin 1 300, panimotuotteita 150, väkeviä 400 ja alkoholittomia 50.

– Espoolaiset valitsevat ostoskoriinsa erityisesti viinejä ja Espoonlahden myymälän valikoimassa on otettu tämä huomioon. Panostamme siihen, että voimme vastata paikalliseen kysyntään, sanoo palvelupäällikkö Juha Parviainen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut