Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskiviikkoiltana poliisi sai tehtävän rappukäytävään, jossa oli menossa tappelu – Nyt kahta miestä epäillään kahdesta murhan yrityksestä

Helsingin poliisi tiedottaa, että sillä on meneillään esitutkinta kahdesta murhan yrityksestä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Epäillyt rikokset tapahtuivat keskiviikkona 23. maaliskuuta kello puoli yhdentoista aikaan illalla.

Poliisille annettiin tehtävä, jonka mukaan Kannelmäessä sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä oli meneillään tappelu. Paikalle meni useita poliisipartioita. Kohteessa selvisi, että 28-vuotiasta naista ja 39-vuotiasta miestä oli pahoinpidelty. Molemmilla oli vammoja eri puolilla kehoa.

Murhan yrityksistä epäillään kahta 32-vuotiasta miestä. Poliisi sai heidät nopeasti kiinni.

– Toinen epäillyistä oli mahdollisesti uhkaillut naista etukäteen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Ritva Elomaa.

Rikosnimikkeenä on esitutkinnan tässä vaiheessa murhan yritys. Esitutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että rikoksesta epäillyt ovat suunnitelleet tekoa etukäteen. He ovat kohdistaneet uhreihin voimakasta väkivaltaa, joka on alustavien selvitysten mukaan ollut hengenvaarallista.