Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi erillistä puukotusta 2,5 tunnin aikana ja iso poliisioperaatio Kirkkonummella – epäilty puukottaja liikkui Jackrussellinterrieri mukanaan

Kahta henkilöä puukotettiin Kirkkonummen Tolsassa lauantaina. Tapahtumat sattuivat kello 13.00 ja 15.30 välisenä aikana. Teosta epäilty mieshenkilö on tavoitettu.

Poliisi tiedotti tapahtumista maanantaina. Poliisi ei kerro, millaisia vammoja uhrit ovat saaneet tai tunsivatko tekijä ja uhrit toisensa.

Tapauksia tutkitaan poliisin mukaan kahtena tapon yrityksenä.

Silminnäkijöiden mukaan Tolsassa oli lauantaina iltapäivällä iso poliisioperaatio. Paikalla oli silminnäkijän mukaan poliisin erikoisryhmä.

Poliisin tiedotteen mukaan epäillyllä oli teon aikana yllään tumma vaatetus ja mukanaan Jackrussellinterrieri-rotuinen koira. Pituudeltaan mies on noin 180 senttinen ja normaalivartaloinen.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää Tolsan K-marketin, Tolsan aseman ja Tolsan asuinalueen suunnilla kello 10.00–15.30 välisenä aikana lauantaina liikkuneita henkilöitä tai asiasta muuten jotain tietäviä ilmoittamaan kaikista havainnoistaan poliisille.

Havainnot voi välittää joko sähköpostilla vihjeet.espoo(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 438 050 arkisin 9−16 ja muina aikoina 0295 413 031 (vastaaja).

Koska tapauksen tutkinta on kesken, poliisi ei tiedota siitä tässä vaiheessa enempää.