Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoosta leivotaan muotiteknologian kärkikaupunkia – Dipolissa järjestettävässä paneelikeskustelussa puhutaan nuorten opiskelijoiden hyvinvoinnista ja juurevasta muodista

Voisiko Espoosta tulla muotiteknologian mekka? Mikä tekee muodista kestävää ja vastuullista?

Muun muassa näistä aiheista keskustellaan tänään Dipolissa kello 13 alkavassa paneelikeskustelussa. Puhujina ovat muun muassa kestävää muotia tutkinut Aalto-yliopiston professori Kirsi Niinimäki ja Fashion Finlandin päätoimittaja Sami Sykkö.

Toinen paneelikeskustelun aihe on opiskelijoiden hyvinvointi. Koronasulut tekivät syvän haavan nuorten ihmissuhteisiin ja yhteisöllisyyteen. Miten nuoret pääsevät tästä ylitse?

Entä miten hillitään koulushoppailua ja tähdätään samaan aikaan kouluihin, jotka ovat maan kärkeä?

Näistä aiheista puhuvat muun muassa Espoon kasvun ja oppimisen toimialajohtaja Harri Rinta-Aho ja hyvinvointitutkija Frank Martela.

Opiskelijoiden ääntä keskusteluihin tuovat Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet Vili Ripatti ja Veera Ollikainen

sekä Aalto-yliopiston muodin opiskelija Elina Onkinen.

Keskustelua tulevaisuudesta -tapahtumaa voi seurata tänään 28. maaliskuuta kello 13 Dipolissa osoitteessa lansivayla.fi.