Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vipattaako tanssijalka? – Tallinnan tanssit käynnistyvät Viru-hotellissa

Tallinnan legendaarinen Original Sokos Hotel Viru kutsuu tanssin ystäviä huhtikuussa, kun hotellin Merineitsi-ravintolassa käynnistyy uusi tanssitapahtuma Tallinnan tanssit hotellin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Idean takana on hotellinjohtaja Sari Sopanen, jonka tavoitteena on rakentaa Viru-hotellista pesunkestävä tapahtumien talo.

– Meillä on Virussa mahtavat puitteet ja voimme niiden tiimoilta tarjota viikon jokaiselle päivälle erilaista ohjelmaa. Laadukas kabaree on kuulunut ohjelmistoomme jo vuosia ja nyt lanseeraamme uudenlaisen tapahtumakonseptin tanssin ystäville, Sopanen kertoo.

Tallinnan tanssien kohderyhmä ovat suomalaiset, joita houkutellaan paikalle hyvillä tanssiartisteilla ja helppoudella. Tanssitapahtumaan voi ostaa Suomesta pakettimatkan, joka sisältää kaiken kuljetuksesta ja laivamatkoista ruokailuihin ja tansseihin saakka.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 25. huhtikuuta ja siellä on esiintymässä Tommi Soidinmäki.

Seuraavat Tallinnan tanssit järjestetään 23. toukokuuta ja niitä tähdittää Kari Hirvonen. Sen jälkeen tanssit jatkuvat syksyllä.

– Tansseja on tarkoitus järjestää pari kertaa kuukaudessa. Katsotaan, miten suosittu tapahtumasta tulee. Voimme toki tarvittaessa järjestää niitä useamminkin, Sopanen lupaa.