Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaisen iskelmän legenda laittaa senioreiden lanteet ja helmat heilumaan Espoossa – "Tämä aika kaipaa iloa ja valoa"

Tapiolan palvelukeskus muuntautuu senioreiden kohtaamispaikaksi ja täynnä tunnelmaa olevaksi tanssipaikaksi.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot toivottaa espoolaiset seniorit tervetulleeksi maksuttomiin Senioritansseihin 6. huhtikuuta kello 15–18 Tapiolan palvelukeskukseen.

Lavalle nousee legendaarinen Paula Koivuniemi, jonka ikivihreät iskelmät saavat lanteet ja helmat heilumaan. Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhdessäoloa ja iloa lähestyvään kevääseen.

– Paula Koivuniemi on upea artisti, ja olemme iloisia saadessamme hänet esiintymään. Tämä aika kaipaa iloa ja valoa, ja on mukava päästä jakamaan sitä yhteisen tanssitapahtuman merkeissä, sanoo Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Hän toivottaa tiedotteessa seniorit tervetulleiksi tapahtumaan.

Tapahtuma on täysin ilmainen senioreille ja vapaaehtoisille avustajille. Tanssien lomassa on tarjolla pientä purtavaa. Tilaisuuden laittaa vauhtiin Uudenmaan pyörätuolitanssijat ry:n tanssijat, ja musiikista vastaa DJ Juza Erti.

Tilojen rajallisuuden vuoksi tilaisuuteen mahtuu rajattu määrä tanssiväkeä ja vapaaehtoisia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä. Siskot ja Simot ilmoittavat, että ilmoittautua voi viimeistään sunnuntaina 3.4.

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella sähköpostitse espoo@siskotjasimot.fi tai soittamalla 041 3132886.