Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaiset poliitikot puhuvat nyt Natosta – ja kuka tahansa pääsee tenttaamaan

Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sodasta jatkuvasti kantautuvat uudet tiedot kuumentavat kysymystä Suomen mahdollisesta Nato-jäsenyyden hakemisesta.

Kuka tahansa pääsee nyt tenttaamaan poliitikkoja Nato-kysymyksestä, kun oppositiopuolue kokoomus ja hallituksessa oleva keskusta järjestävät omat turvallisuuspoliittiset tapahtumansa Espoossa.

Kokoomuksen keskustelutilaisuus on tänään tiistaina (5.4.) kello 18.30–20, Espoon valtuustotalossa (Espoonkatu 5).

Tilaisuudessa alustuspuheenvuoron käyttävät eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja ja eduskunnan puolustusvaliokunnan jäsen Jukka Kopra sekä johtaja Jukka Savolainen Euroopan hybridiosaamiskeskuksesta (Hybrid CoE).

Lisäksi tilaisuudessa puhuvat Viron ulkopoliittisen instituutin johtaja Kristi Raik ja kansainvälisen politiikan professori ja Helsingin yliopiston tutkijakollegiumin johtaja Tuomas Forsberg.

Keskustelua vetää eduskunnan ulkoasianvaliokunnan jäsen, kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.).

Torstaina (7.4.) vuorossa on keskusta, jonka kärkinimet puhuvat kello 18–20 kauppakeskus Sellon kirjastossa turvallisuus-teemaisessa tilaisuudessa.

Keskustelemassa ovat keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko, puolustusministeri Antti Kaikkonen, eduskunnan puhemies Matti Vanhanen, keskustan varapuheenjohtaja, Espoon kaupunginvaltuutettu Riikka Pakarinen ja kansanedustaja Mikko Savola.