Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudesta uimahallista palautetulva: Naisten saunasta löytyi pientä korjattavaa – liikuntapomo kävi itse kuulostelemassa uimareiden näkemyksiä

Maanantaina avattu Matinkylän uusi uimahalli on saanut kävijät antamaan heti palautetta Espoon kaupungille. Positiivisten ensikokemusten seasta on löytynyt myös epäkohtia, koskien etenkin naisten puolen lauteita.

Länsiväylän lukijan toimitukselle antaman vinkin mukaan uuden uimahallin lauteet olisivat korkeammat kuin missään muualla Espoossa.

Espoon kaupungilta tavoitettu liikuntapalveluiden päällikkö Jarmo Ikävalko vahvistaa, että samankaltaista palautetta on ehtinyt tulla. Hän kävi itsekin uimassa uudessa hallissa ja sai kasvotusten palautetta uimareilta.

– Pitää paikkansa, että saunan lauteisiin liittyvää palautetta on tullut. Tarkkaa laudekorkeutta en pysty vahvistamaan naisten saunaosastolla. Ensimmäisenä ja helppona toimenpiteenä tulee mieleen, että laitetaan alatasolle yksi askelma lisää, jottei nousu olisi niin jyrkkä, Ikävalko sanoo.

Lauteiden korkeus ei ole ainoa asia, josta palautteissa on mainittu. Yleisesti palautetta on tullut paljon ja monista eri aiheista.

– Uimaratojen järjestyksestä, suihkun kestosta ja kuntosalin laitteiden asettelusta olen ainakin kuullut itse. Lisäksi naistenpuoleiseen saunaan on toivottu keskikaidetta, Ikävalko luettelee.

Etenkin 50 metrin uintiradat ovat monen kävijän mieleen.

Liikuntapalveluiden päällikkö Jarmo Ikävalko

Lue myös: Espoon uusi uimahalli pursuaa edistyksellistä tekniikkaa – myös uimareita eniten ärsyttävä seikka on huomioitu

Uimahallia koskeva palaute on arvokasta, ja siihen aiotaan tarttua.

Mahdollisia toimenpiteitä kartoitetaan kävijöiden viihtyvyyden takaamiseksi.

Koonti jo saadusta ja tulevasta palautteesta aiotaan tehdä huolella.

Tarkkaa aikataulua konkreettisille toimenpiteille ei kuitenkaan vielä ole.

Uusi halli on kerännyt myös paljon kiitosta. Uimahalli sijaitsee keskeisellä paikalla Matinkylässä, joten saapuminen paikalle julkisella liikenteellä onnistuu hyvin.

– Kyllä kokonaisuus on positiivinen. On kiitelty aulatilan valoisuutta ja avaruutta. Etenkin 50 metrin uintiradat ovat monen kävijän mieleen, Ikävalko summaa.