Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kelan toimipiste menee remonttiin Espoossa – taustalla asiakasmäärien kasvu

Kelan palvelupiste Espoon Leppävaarassa suljetaan väliaikaisesti remontin takia.

Samalla Kela perustaa uuden väliaikaisen palvelupisteen Espoon keskukseen osoitteeseen Kamreerintie 8.

Leppävaaran nykyinen palvelupiste suljetaan 14. huhtikuuta.

Uusi palvelupiste Espoon keskuksessa aukeaa 22. huhtikuuta kello 9.

15.–21. huhtikuuta Kelan palvelupiste on Espoossa suljettuna.

Muuton myötä myös palvelupisteen aukioloajat muuttuvat. Espoon keskuksen palvelupiste on jatkossa avoinna ma–pe kello 9–12. Muina aikoina palvelupiste toimii ajanvarauksella.

Kela kertoo tiedotteessa, että palvelupiste muuttaa takaisin Leppävaaraan vuodenvaihteessa remontin valmistuttua.

Leppävaaran palvelupisteen sisätilat uudistetaan remontissa täysin.

–  Alueen asiakasmäärät ovat kasvaneet jo pitkään eivätkä nykyiset tilat olleet enää toimivat. Remontin myötä asiakaspalvelutila kaksinkertaistuu ja tilat tukevat paremmin erilaisia asiointitapoja. Saamme muun muassa enemmän asiakastietokoneita omatoimiseen asiointiin, useampia palvelutiskejä ja paremmat tilat ajanvarausasiakkaiden palvelemiseen, keskuksen päällikkö Susanna Hytönen kertoo tiedotteessa.

Kelasta muistutetaan, että Leppävaarassa voi remontinkin aikana saada opastusta Kela-asioissa Sellon kirjastossa sijaitsevassa Leppävaaran asiointipisteessä. Asiointipisteessä on asiakastietokoneita, joilla Kela-asiat voi hoitaa verkossa.

Lisäksi Espoon kaupungin palveluneuvoja opastaa yleisellä tasolla Kela-asioissa, auttaa digilaitteiden käytössä ja tietojen löytämisessä Kelan sivuilta.

Asiointipisteestä saa myös Kelan hakemuslomakkeita ja esitteitä.

Lähes kaikki Kela-asiat voi hoitaa myös verkossa (www.kela.fi/omakela) tai puhelinpalvelussa.

Puhelinpalvelussa voi myös jättää suullisen hakemuksen, jos mikään muu asiointitapa ei ole mahdollinen. Kelan puhelinpalvelu on avoinna joka arkipäivä kello 9–16.