Lakko uhkaa sulkea Espoon kirjastot pääsiäisen jälkeen – myös iso osa asiointipisteistä ja osa liikuntapaikoista menossa kiinni

Kunta-alan lakko on sulkemassa kaikki Espoon kirjastot, Kaupunginmuseo Kamun ja Talomuseo Glimsin, kertoi Espoon kaupunki keskiviikkona.

Kunta-alan lakko uhkaa laajeta pääkaupunkiseudulle 19.–25. huhtikuuta, jos työehtosopimusneuvotteluissa ei löydetä sopua eikä lakkoa siirretä.

Kirjastoissa tämä tarkoittasi sitä, että edes kirjastojen omatoimiaika ei olisi käytössä, mutta kirjastojen ollessa suljettuina lainatkaan eivät erääntyisi.

Lisäksi osa liikuntapaikoista suljettaisiin ja osa ohjatuista liikuntatunneista peruttaisiin.

Lakko uhkaa sulkea myös Espoon kaupungin asiointipisteet lukuun ottamatta Espoon keskuksen asiointipistettä, jonka aukioloaikoja tultaisiin todennäköisesti supistamaan.

Kaupungin puhelinvaihde pyrittäisiin pitämään auki lakon aikana.

Sähköisten asiointipalvelujen sekä asiointipisteiden puhelin-, sähköposti- ja chat-palvelut olisivat kuitenkin suljettuna lakon ajan.

Lakko on sulkemassa myös Espoon koulut ja suuren osan päiväkodeista. Keskiviikkona näytti siltä, että kaikki päiväkodit ovat kiinni ainakin ensimmäisenä lakkopäivänä 19. huhtikuuta.

Lue lisää: Lakko sulkemassa Espoon koulut viikoksi heti pääsiäisen jälkeen – päiväkodit kiinni todennäköisesti ainakin ensimmäisen lakkopäivän

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut