Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eckerö Linen suositut Hangon-risteilyt jatkuvat – tässä tämän kesän risteilypäivät

Helsinki-Tallinna-reittiä normaalisti liikennöivän Eckerö Linen m/s Finlandia tekee tulevana kesänä kaksi risteilyä kesäkaupunkina tunnettuun Hankoon.

Viime kesänä lanseeratut päiväristeilyt Hankoon tehdään kahtena lauantaina 11.6. ja 27.8.2022.

Lähtö on Helsingistä klo 9 aamulla ja Hangossa ollaan perillä klo 15.30. Laiva on Hangossa noin kolme tuntia ennen paluumatkaa Helsinkiin, jonne saavutaan klo 23.00.

– Olemme saaneet asiakkailta runsaasti tiedusteluja Hangon-risteilyjen jatkosta. Olen iloinen, että voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja viedä heidät tänäkin kesänä Hankoon, entistäkin hiotummalla risteilykonseptilla, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen sanoo.

Myös monet matkanjärjestäjät ovat kyselleet Hangon-risteilyjen perään, sillä ryhmämatkailu laivoilla näyttää nyt piristymisen merkkejä.

– Hangon-risteilyjen ajankohdat on valittu niin, että ne sopivat hyvin ryhmämatkalaisille. On hienoa, että ryhmämatkailu on taas käynnistynyt. Laivalle on tulossa niin bussimatkalaisia kuin ryhmiä muista Euroopan maistakin. Huhti- ja toukokuun varausmäärämme näyttävät jo hyviltä, Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi iloitsee.

Risteilyllä on Toikka-Everin mukaan myös luvassa sekä viihdettä että herkuttelua.

– Risteilyllä on niin paljon ohjelmaa, että laivamatka edestakaisin Hankoon menee kuin siivillä. Esiintymässä on muun muassa hovimuusikko Ilkka, Jiri Nikkisen The Beatles Tribute Band sekä Divet Drag Show by Marko Vainio. Eckerö Buffetin saaristolaispöytä puolestaan tarjoilee risteilijöille kesäherkkujen ja saariston parhaat palat.

Myös Hangossa odotetaan innoissaan kesän risteilymatkustajia ja erityisesti paikalliset yrittäjät ovat tyytyväisiä risteilyjen jatkuessa.

– On hienoa, että viime kesän suositut risteilyt Hankoon saavat jatkoa tänäkin kesänä. Hangon kaupunki toivottaa Eckerö Linen ja sen matkustajat lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kesästä, auringosta ja kauniista kaupungistamme, Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell sanoo.

Hangossa risteilymatkustajilla on noin kolme tuntia aikaa tutustua kaupunkiin joko omatoimisesti, opastetun bussikiertoajelun tai kävelykierroksen muodossa. Bussikiertoajelulla aiheena ovat Hangon historia, kylpyläajat ja merkkihenkilöt. Opastetulla kävelykierroksella keskitytään Hangon kuuluisiin huviloihin ja tutustutaan niiden takana oleviin arkkitehteihin sekä historiallisiin asukkaisiin. Iltapäivää voi jäädä viettämään halutessaan myös laivalle.

– Olemme iloisia voidessamme tänäkin kesänä toivottaa Eckerö Linen m/s Finlandian tervetulleeksi Hankoon. Toivomme, että suomalaiset ottavat omakseen myös tämän tavan vierailla Hangossa, ja että Eckerö Linen kesäristeilyistä muodostuu vakiintunut perinne, Hangon sataman toimitusjohtaja Anders Ahlvik toteaa.