Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäkuussa kroolataan ja kauhotaan – Leppävaaraan kokoontuu jopa 1000 uimaria

Espoolainen uimaseura Cetus järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa Rollo-uinnit ensi kesänä. Kyseessä on 10–13-vuotiaiden nuorten uimareiden valtakunnallinen uintitapahtuma.

Uimaseuran tiedotteen mukaan tapahtuma kerää kesäkuussa jopa tuhat nuorta uimaria ympäri Suomen Espoon Leppävaaraan.

Järjestelyt tulevan kesän uinteja varten ovat pitkällä. Suuri osa yhteistyökumppaneista ja sponsoreista on sovittuna, mutta lisää etsitään yhä.

– Etsimme nyt toden teolla yhteistyökumppaneita ja sponsoreita kesän hienoimpaan uintitapahtumaan. Yhteistyön kautta tuetaan suoraan lasten ja nuorten liikuntaharrastusta, sanoo tiedotteessa Tuija Manninen, Rollo-tapahtuman vapaaehtoinen ja projektipäällikkö.

Tapahtuma on Suomen suurin vuosittain järjestettävä kansallinen lasten ja nuorten uintitapahtuma. Se starttaa perjantaina 10.6. Leppävaaran maauimalassa.

Perjantaista sunnuntaihin uidaan ensin 10–12-vuotiaiden tyttöjen ja 11–13-vuotiaiden poikien ikäkausimestaruuskilpailut. Tapahtuma jatkuu kisojen jälkeen maanantaista keskiviikkoon.

Osallistujat majoittuvat lähikouluille Leppävaaran alueella.

Cetus tarvitsee tapahtumaan yli 200 talkoolaista, jotka tekevät noin 500 talkoovuoroa.

– Cetus isännöi Rolloja nyt ensimmäistä kertaa. Haluamme tarjota uimareille mahdollisimman hyvät puitteet sekä kilpailuille että leirille ja ennen kaikkea onnistuneen, ikimuistoisen ja riemukkaan uintiurheilun juhlan kaikille Rolloille osallistuville, kertoo tiedotteessa Cetuksen toiminnanjohtaja Ville Oura.