Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harvinainen avaus Espoossa: Uuden hotellin erikoisuutena ovat automatisoitu kirjautuminen ja 7 hengen kimppahuoneet

Espoossa ei ole viime vuosina nähty järin paljon uusia hotelleja.

Keilaniemeen keskiviikkona avattu Heymo 1 -hotelli tekee nyt tässä suhteessa poikkeuksen, ja poikkeuksellisia ovat myös uuden hotellin palvelut.

Heymo 1 mainostaa olevansa "edullinen ja erilainen" yösija, jonka palvelut on pelkistetty asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Heymossa ei ole lainkaan perinteistä vastaanottoa, vaan sisään ja ulos kirjaudutaan automaateilla.

Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtivat niin kutsutut fixerit.

Heymo on Sokos Hotellien ensimmäinen flexible service -hotelli. Se toimii pilottina ja kehitysalustana tuleville Heymo-hotelleille, kertoo Sokos Hotels tiedotteessaan.

Hotelliin palveluihin kuuluu älykaapeista saatavilla oleva aamiainen sekä ryhmähuoneet. Ryhmähuoneeseen mahtuu yöpymään jopa seitsemän hengen seurue. Oman huoneen jatkumona on erillinen Heymo Social Space oleskelutila, joka on varattu majoittuville vieraille.

Ensimmäisen Heymon sisustussuunnittelusta on vastannut muotoilutoimisto Rune & Berg. Lisäksi hotelliin on luotu oma äänimaailma yhteistyössä Bauer Median kanssa.

Lue myös: Ennennäkemätön Z-sukupolven hotelli avataan Espooseen – erikoisuutena Lucky you -huone

Sokos Hotelsin kehityspäällikkö Jukka Kaartinen kertoo tiedotteessa, että kyseessä on uuden ajan hotelli, jossa asiakas maksaa perustarpeista. Asiakastutkimusten perusteella etenkin nuorempien asiakkaiden keskuudessa on paljon matkailijoita, jotka toivovat hotellilta joustavuutta.

– Tavoitteena on myös, että tulevina vuosina Heymo löytyisi Suomen suurimmista kaupungeista, tiivistää Kaartinen tiedotteen lopussa.