Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies jätti 3 000 euron renkaat ja erikoisvanteet säilytykseen yritykselle, joka katosi tyystin – "Tuntui niin uskomattomalta petokselta, että sitä ei meinannut uskoa"

Uusmaalainen mies kertoo jättäneensä autonsa renkaat ja erikoisvanteet sovitusti erään yrityksen säilytettäväksi viime syksynä. Yritys oli tipotiessään, kun mies haki renkaitaan tiistaina.

– Tämä tuntui niin uskomattomalta petokselta, että sitä ei meinannut uskoa. Yrityksen tilat, halli ja piha-alue, olivat täysin tyhjinä, kun hain renkaita viime tiistaina, mies kertoo Aamuposti-lehdelle.

– Kaikki kyltit olivat poissa.

Yrityksen kotisivut eivät toimineet eikä puhelinnumerokaan ollut enää käytössä.

– Sinne meni 3 000 euroa, hyvinkääläinen mies kertoo.

Miehen mukaan hän ei nähnyt syksyllä merkkejä siitä, että ongelmia olisi odotettavissa.

Rikostarkastaja Marianne Mettovaara Itä-Uudenmaan poliisista vahvisti Aamupostille, että kuluneella viikolla on tehty rikosilmoitus edellä viitatun yrityksen toiminnasta.

Miehen tilanteessa heräsi Aamupostin mukaan toivonkipinä viime perjantaina, kun lehtijuttuakin tehtäessä oli eri tavoin yritetty tavoittaa yrityksen toiminnasta vastaavia.

– Tämä yrityksen vastuuhenkilö soitti ja sanoi palaavansa Suomeen ensi viikolla. Hän lupasi tuoda renkaat kotiovelle tiistaina.