Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AP: Mies teki melkoista salapoliisityötä: Sai lopulta menettämänsä 3 000 euron renkaat ja vanteet takaisin – jopa 15 rengassarjaa voi olla vielä hukassa

Kalliit erikoisvanteet ja renkaat menettänyt uusmaalainen mies on saanut omaisuutensa takaisin monen mutkan kautta, kertoo Aamuposti.

Länsiväylä kertoi aiemmin Aamupostia siteeraten, että hyvinkääläinen mies jätti renkaat ja erikoisvanteet sovitusti paikallisen yrityksen säilytettäväksi viime syksynä.

Hakiessaan renkaitaan miehelle paljastui, että yritys ei ollut enää siellä, minne hän renkaat syksyllä jätti.

Miehellä suuria isoja haasteita tavoittaa vastuuhenkilöä, joka oli poistunut maasta.

– Oli hankala löytää vastuuhenkilöä, mitään toimivia yhteystietoja ei ollut netissä tai numeropalveluissa. Selvitin maanmittauslaitokselta kuka hallin omistaa. Hallin omistajan kautta sain entisen vuokralaisten yhteystiedot, mies kertoo Aamupostille.

Yrityksen vastuuhenkilö vastasi lopulta yhteydenottoon ja toimitti Suomeen palattuaan renkaat vanteineen takaisin.

Lue aiempi juttu: Mies jätti 3 000 euron renkaat ja erikoisvanteet säilytykseen yritykselle, joka katosi tyystin – "Tuntui niin uskomattomalta petokselta, että sitä ei meinannut uskoa"

Mies kertoo vastuuhenkilön sanoneen, että tällä on vielä 15 rengassarjaa, joita ei ole palautettu omistajilleen yrityksen yllättävän lähdön jäljiltä.

– Yritin selvittää renkaani minulle palauttaneelta henkilöltä, missä renkaita oli säilytetty viime viikot. Jostain syystä en saanut sitä tietää. Ilmoitin poliisille, että perun tekemäni rikosilmoituksen.