Trainers’ House avaa toimiston Tallinnaan – suomalaisopiskelijat innoissaan

Trainers’ House laajentaa toimintaansa veljeskansan maille Viroon ja avaa toimiston Tallinnaan lokakuussa 2022, kertoo Tallinna24.

Samalla yritys rekrytoi 30 uutta työntekijää. Rekrytoinnit käynnistyvät välittömästi. Toimiston avaamisen tavoitteena on yrityksen tiedotteen mukaan kasvattaa yhtiön henkilöstömäärää, tuottaa enemmän asiakasarvoa ja laajentaa Trainers’ Housen liiketoimintaa.

– Tallinnan toimiston avulla viemme asiakkaidemme uusasiakashankinnan tuen seuraavalle tasolle, Trainers' Housen talousjohtaja Saku Keskitalo sanoo Tallinna 24:lle.

Tallinnan suomalaisopiskelijat ovat kuulemma olleet innoissaan, kun kaupunkiin saadaan uusia suomalaisia yrityksiä ja rekrytointimahdollisuuksia.

Trainers’ House tarjoaa Tallinnassa työskentelystä kiinnostuneille mahdollisuuden aloittaa työt jo kevään tai alkusyksyn aikana Helsingin, Turun tai Oulun toimistolla. Yhtiö palkkaa markkinoijan tehtäviin pääsääntöisesti korkeakouluopiskelijoita ja vastavalmistuneita bisneselämän huipulle tähtääviä ihmisiä.

Tällä hetkellä Trainers’ House toimii kolmella paikkakunnalla Suomessa ja yhdessä toimipisteessä Espanjassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut