Suomen gospel-musiikin uusi kehto juhlii konsertilla Kauniaisissa

Suomen Raamattuopiston Musiikkilinja juhlii koronavuoden alle jäänyttä 15-vuotisjuhlaansa tänä keväänä, 16-vuotiaana. Merkkipäivää juhlitaan juhlakonsertin merkeissä. Konsertissa kuullaan sekä sähköistä että akustista musiikkia, monenlaisia kokoonpanoja ja musiikkia monessa genressä.

Musiikkilinja on vuodesta 2006 Kauniaisissa toiminut kansanopistolinja, joka toimii sekä harrastuslinjana että musiikin ammattiopintoihin valmentavana linjana. Linja kerää vuosittain kolmisenkymmentä opiskelijaa – vuosien varrella opiskelijoita on ollut yhteensä noin 600.

Musiikin ammattiopintoihin linjalta hakeutuu vuosittain 5–10 opiskelijaa. Linjan opintotarjonta on laaja ja kattaa useita genrejä. Kristillinen arvopohja on läsnä opinnoissa.

SRO:n Musiikkilinja on ollut vahvasti vaikuttamassa Suomen gospelmusiikin saralla. Linjalla tapahtuvan innostumisen ja verkostoitumisen ansiosta on syntynyt useita gospelbändejä ja artisteja, yhtenä uusimmista pop/räp-bändi NNS.

Musiikkilinjan juhlakonsertti Suomen Raamattuopistolla (Helsingintie 10, Kauniainen) perjantaina 20.5. klo 18.30. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 5 €. Kahvitarjoilu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut