Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espooseen tulee kaikkein aikojen festarikesä – nämä tähtiartistit nousevat lauteille

Heinä-elokuussa kaupungissa voi päästä festivaalifiilikseen useammin kuin koskaan.

Heinä–elokuun vaihteessa Espoossa soi enemmän kuin koskaan.

Peräti kolme eri festaria tarjoaa kotimaassa ja kansainvälisesti tunnettua musiikkia sekä ruokaa ja juomaa aikuiseen makuun.

Heinäkuun lopulla Espoon viinijuhlilla yhdistetään tähtiartistien esiintyminen ja laadukkaiden viinien maistelu uudessa kaupunkitapahtumassa.

29.–30.7. Haukilahden rannassa järjestettävät viinijuhlat on osa Espoo 50 vuotta kaupunkina -ohjelmistoa.

Ohjelmaan sisältyy Wine Tasting Village monipuolisilla juomilla sekä Food Village, joka tuo makuja ympäri maailmaa.

Esiintymään saapuvat brittimuusikot Ellie Goulding ja Tom Odell. Kotimaisista artisteista mukana ovat muun muassa Chisu, Erin, Ida Paul & Kalle Lindroth, Waltteri Torikka, Jari Sillanpää, Kuningasidea ja ABREU. Festivaalin juontajina toimivat Miss Suomi kilpailuista tutut Essi Unkuri ja Alina Voronkova.

Pari viikkoa myöhemmin, eli 13. elokuuta, vuoron saa Tagi on Pop -cityfestivaali. Sekin tarjoaa ruokaa ja musiikkia aikuiselle yleisölle. Artisteina ovat muun muassa Kaija Koo, Popeda, Matti ja Teppo, Virve Rostin ja Leo Freemanin Menneisyyden vangit -yhtye sekä BEHM. Lisää julkistuksia on vielä luvassa.

Tagi on Pop -festivaalille on varattu noin kahden hehtaarin festivaalialue Tapiola Golfin alueelle.

Tapahtumaa juontavat Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka.

Uutena tulokkaana espoolaisten iloksi jyrähtää elokuussa Tapiola Festivaali, joka tarjoaa kaksiosaisen musiikkitapahtuman 19.–20.8.

Ulkolavoilla nähdään suomalaisia huippuartisteja, kuten Haloo Helsinki!, The Rasmus, Sanni, Pyhimys, Gasellit, JVG, Olavi Uusivirta, Mariska, Ismo Alanko, Arttu Wiskari, Apulanta, Erika Vikman, Happoradio, Ellinoora, J. Karjalainen, Mikael Gabriel, Jannika B, Reino Nordin ja Teflon Brothers.

– Panostamme esiintyjämäärän lisäksi alueen visuaalisuuteen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin, kertoo Tapiola Festivaalin promoottori Kalle Keskinen tiedotteessa.

Tapiola Festivaalin viikonloppuna soi myös nostalginen ysärimusiikki. Esiintyjiin kuuluvat Solid Base, Masterboy, Dr Alban, Günther, Pandora ja Basic Element sekä Aikakone ja Waldo’s People.

Tapiola Festivaali järjestetään Tapiolan urheilupuistossa ja Metro Areenalla.