Kivenlahden uimarannan tuntumaan haetaan nyt kioskitoimijaa jo tulevalle kesälle

Espoon kaupunki hakee kioskitoimijaa Kivenlahteen kesäkaudelle 2022 ja tarjoaa vuokrattavaksi noin 15 neliömetrin suuruista aluetta kevytrakenteiselle kioskille, jäätelökioskille tai kahvilalle.

Paikka sijaitsee Kivenlahden uimarannan tuntumassa.

Alue on mahdollista saada vuokralle aikavälille 1.6.–30.9. Vuokran määrä on 400 euroa toimintakuukaudelta.

Etusijalla ovat kevytrakenteiset hankkeet, esimerkiksi pyörillä olevat rakennelmat, jotka eivät edellytä rakennusvalvonnan lupia, koska rakennusvalvonnan lupakäsittelyssä on ruuhkaa, Espoon kaupunki kertoo tiedotteessa.

Hakuaika on meneillään ja jatkuu 11. toukokuuta kello 16 saakka. Vuokralainen ratkaistaan arpomalla alueelle soveltuvien kioskien hakemusten välillä.

Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen tonttiyksikko@espoo.fi. Sähköposti otsikoidaan ”Kivenlahden kioskipaikka”.

Kivenlahti saattaa saada tulevina vuosina pysyvän rantakahvilan. Länsiväylä kertoi maaliskuussa (LV 5.3.2022), että Rantaraitin kehittämisestä vastaava Lennart Pettersson näkee, että Kivenlahteen tarvittaisiin samantyyppinen kahvila-ravintola kuin Soukanrantaan on suunnitteilla. Myös osa asukkaista toivoo alueelle kivaa kahvilaa.

Soukan Klobbenille suunnitellaan ympärivuotisesti toimivaa ravintola- ja saunarakennusta. Alue on varattu Nokkalan Majakasta tutulle KF Restaurants Oy:lle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut