Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolmas kerta toden sanoo: rap-musiikin paha poika 50 Cent tulee Suomeen! – Esiintyy elokuussa Tampereella

Elokuussa Tampereen Ratinan stadionilla järjestettävä Blockfest vastaa kesän isoimmasta esiintyjäkiinnityksestä, kun kaikkien aikojen menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuva 50 Cent on vahvistanut saapumisensa.

Yli 30 miljoonaa albumia uransa aikana myynyt megatähti esiintyy Blockfesteilla perjantaina 19. elokuuta.

50 Centin piti esiintyä Blockfestissä jo vuonna 2020 ja uudemmalla yrityksellä vuonna 2021. Korona kuitenkin peruutti tapahtumat kumpanakin vuotena.

50 Centin kulta-aika artistina ajoittuu 2000-luvun alkuvuosiin. Sittemmin hän on viettänyt musiikin suhteen hiljaiseloa. Suomessa mies nähtiin esiintymässä muun muassa vuonna 2007.

Artisti keräsi huomiota aikoinaan muun muassa rankalla henkilöhistoriallaan, erittäin treenatulla ulkomuodollaan sekä yhteistyöllä räppäri Eminemin ja Dr Dren kanssa. Mies on kertonut julkisuudessa muun muassa sen, että häntä ammuttiin useita kertoja New Yorkissa vuonna 2000. Tarinan mukaan mies selvisi kuitenkin tapahtumasta: 50 Cent on kertonut, että menetti välikohtauksen seurauksena ainoastaan kykynsä viheltää.