Murskauksen ja lyöntivoiman taitajat kisaavat Espoossa – mukana myös alle 12-vuotiaita

Sunnuntaina 15. toukokuuta Espoossa mitellään voimia hurjalta näyttävässä lajissa. Saunalahden koululla järjestetään TKJ Open -murskauskilpailut, jossa on mukana myös alle 12-vuotiaita lapsia.

Kilpailu on suunnattu World Taekwondon harrastajille ja se sisältää kilpailut murskauksessa ja lyöntivoimassa.

Kilpasarjoissa nähdään kattavasti harrastajia. Sarjojen ikäjakaumassa on huomioitu kaikki ikäryhmät. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniori-ikäiset. Nuorimmat osallistujat ovat alle 12-vuotiaita ja vanhimmat yli 40-vuotiaita.

Taekwondo Academyn tiedotteessa kerrotaan, että ilmottautuneita kilpailijoita on 35.

Seitsemästä virallisesta tuomarista viisi suorittaa myös näyttökokeen kisapäivänä. Tapahtuma alkaa kello 08.30 ja päättyy iltapäivällä.

Huhtikuussa järjestettiin Suomen historian ensimmäinen World Taekwondon murskaustuomarikoulutus. Koulutus oli osana Helsingissä järjestettyä murskausseminaarileiriä. Taekwondo Academy uutisoi aiheesta omilla verkkosivuillaan. Uutisessa kerrotaan, että hyväksytyn suorituksen tuomarointiin ovat suorittaneet Timo ja Jonathan Jansson.

Lue myös: Katso kuvat ja video: Espoossa järjestetään ensi kertaa kilpailut murskauksessa, joka villitsi jo Aasian ja Yhdysvallat – "Ei satu silloin, kun lyö täysillä läpi"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut