Ripeästi kasvava lapsiperheiden suosima asuinalue saa uuden ison ruokakaupan Espoossa – "Palvelee laajaa aluetta"

Espoolaiset saavat uuden ruokakaupan Mäkkylään, kun uusi K-Supermarket Derby avataan Vermon raviradan kupeeseen torstaina.

Kauppa sijaitsee nopeasti kasvavalla alueella vilkkaasti liikennöidyn tien ja asuinalueen risteyksessä. Mäkkylän juna-asema on kaupan tuntumassa.

Mäkkylässä ja lähialueilla asuu paljon lapsiperheitä ja nuoria aikuisia. Kauppias Stina Ekholmin mukaan tämä on huomioitu Derbyn tuotevalikoimassa.

– Lähtökohtana on ollut tehdä aina ajankohtainen ja mukautuva ruokakauppa elämyksellisyyttä unohtamatta, Ekholm sanoo Keskon tiedotteessa.

Kaupan erikoisuuksiin kuuluu oma jauholeipomo Patisserie Teemu Aura, joka tarjoaa tuoreita croissanteja ja artesaanileipää.

Kalaosaston lisäksi kaupasta löytyy OsakaSushin sushipiste sekä oma savu-uuni savukalan valmistamiseen.

– Kalamestarimme käsittelevät kaikki kalatiskin kalat veloituksetta. Tulemme syksyyn mennessä saamaan MSC- ja ASC- sertifikaatin ja liittymään kasvavaan joukkoon kalatiskejä, jotka toiminnallaan noudattavat tarkimpia vastuullisuuden standardeja, kauppias sanoo.

Asiakkaita palvee 20 työntekijän henkilökunta.

Keskossa arvioidaan, että hyvien liikenneyhteyksien ansiosta uusi kauppa houkuttelee asiakkaita myös Mäkkylän ulkopuolelta.

– Liikenneyhteyksien ansiosta uusi ruokakauppa palvelee myös espoolaisia laajemmalta alueelta.

Uutta aikaa edustavat ympärivuorokautiset sähkölatauspisteet, joista yksi sopii suurteholataukseen.

Kaupassa on myös verkkokaupan noutomahdollisuus, pakettipalvelut, pakettiautomaatti sekä Osta ja Nosta -palvelut.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut