Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tallink teki uudistuksen kesäksi laivojensa ravintoloihin – yli 140 vaihtoehtoa

Tallink Silja on kesän kynnyksellä uudistanut kaikkien laivojensa Grande Buffet -ravintolan valikoiman ja kaikkien muiden ravintoloiden menut.

Uusi kesäbuffet tarjoaa matkustajille parhaita paloja ruotsalaisesta voileipäpöydästä, smörgåsbordista. Tarjolla on yli 140 erilaista vaihtoehtoa, kuten monenlaisia kestävästi tuotetuista silakoista ja katkaravuista valmistettuja kalaruokia.

Lisäksi lämpimien ruokien valikoima on uudistettu ja siellä on tarjolla maistiaisia laivan muiden ravintoloiden annoksista.

– Tarjolla on esimerkiksi BBQ-lihaa Grill House -ravintolasta, kalaa Happy Lobsterista ja kanaa Saltimbocca italialaisesta Ristorante Tavolàtasta, Tallink Siljan ravintola- ja ruokatuotteesta vastaava Sari Laitinen kertoo tiedotteessa.

Grande Buffet -menussa on myös entistä laajempi valikoima vegaanisia ruokia, jotka on sijoiteltu buffet-pöytiin muiden ruokalajien viereen. Kasvisvaihtoehdot on tarkoitettu ihan kaikille ruokailijoille. Vegaaniset ruokalajit on merkitty vihreillä kylteillä, joten kasvissyöjienkin on helppoa löytää omaan ruokavalioon sopivat vaihtoehdot.