Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menetkö viikonloppureissulle Tallinnaan? – Tämä ostos on nyt harkinnan väärti

Tallinnan matkailuneuvonnan myymä Tallinn Card on monipuolinen nähtävyyskortti, jolla pääsee ilmaiseksi sisään kymmeniin museoihin ja muihin nähtävyyksiin Viron pääkaupungissa.

Museoissa viihtyvä matkailija arvostaa sitä, että Tallinn Cardilla pääsee ilmaiseksi yli 50 museoon Tallinnassa. Vuorokauden voimassa olevalla nähtävyyskortilla ehtii halutessaan piipahtaa jo aika monessa museossa.

Viikonlopun mittaiselle reissulle kannattaa ehkä ostaa jopa 48 tai 72 tuntia voimassa oleva kortti, sillä se oikeuttaa myös ilmaiseen joukkoliikenteeseen, jolla suhaaminen museosta toiseen sujuu joustavasti.

Lisäksi Tallinn Cardilla saa alennuksia myös joistakin ravintoloista ja kahviloista. Niissä voi lepuuttaa jalkojaan ja pitää vaikka lounastauon museokierroksen tiimellyksessä.

Vuosittain Tallinn Cardin tarjonta kasvaa ja tänäkin vuonna kortin piiriin on tullut useita uusia ja kiinnostavia kohteita, kuten Tallinnan uusin museo Kalamajan yhteisömuseo, Laululavan vierailukeskus, Kadriorgissa sijaitseva kirjailija Mati Untin museo, vuonna 1246 perustetun dominikaaniluostarin galleria, Tallinnan Swissotellin naapurissa sijaitseva Jaani Seegi -galleria sekä Raatihuoneentorin laidalla sijaitseva Raadinapteekki, joka viettää 600-vuotisjuhlavuotta vuonna 2022.

Tallinn Card taskussa on helppo piipahtaa myös sellaisissa museoissa, joissa ei muuten tulisi käytyä.

Voit ostaa Tallinn Cardin verkosta tai Tallinnan laivoilta kaupunkiin saapuessasi. Lisäksi korttia myydään monissa hotelleissa, satamassa, linja-autoasemalla ja tietenkin Tallinnan matkailuneuvonnassa vanhassa kaupungissa.