Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Espoolle kolme pelaajasopimusta ensi kaudeksi – "Karvaan finaalitappion jälkeen treenimotivaatio varmasti aivan huipussaan"

Mestiksessä keväällä hopealle yltänyt Kiekko-Espoo julkisti keskiviikkona kolme pelaajakiinnitystä ensi kaudelle.

Espoolaisten rosteri täydentyi nuoruuden voimalla, kun Jani Lampinen, Joona Tamminen ja Perttu Iso-Kuortti pistivät nimensä jatkosopimukseen.

Tamminen on 21-vuotias Lohjalla syntynyt puolustaja ja pääsee nyt jatkamaan siitä, mihin viime kausi Kiekko-Espoon riveissä päättyi.

– Karvaan finaalitappion jälkeen treenimotivaatio varmasti aivan huipussaan joka jätkällä, Tamminen sanoo tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovitsille Tamminen on tärkeä palanen tulevaa joukkuetta

– Joona on monipuolinen ja on periksi antamaton taistelija. Alkukauden pitkän loukkaantumisen aikana näytti luonnetta ja teki todella kovasti töitä, ja työ palkitsi tekijäänsä loppukaudella, Hirschovits sanoo tiedotteessa.

Perttu Iso-Kuortti onnistui viime kaudella murtautumaan edustusjoukkueen matkaan seuran U20-nuorista.

– Perttu on isokokoinen pelaaja varustettuna hyvällä liikkeellä. Potentiaalia löytyy vaikka mihin. Uskomme Pertun ottavan isoja askelia ensi kaudella meillä, Hirschovits luonnehtii tiedotteessa.

– Täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä, innolla tulevaa kautta odottava sanoo Iso-Kuortti tiedotteessa.

Lue myös: Kiekko-Espoo kiinnitti tehokkaan maalinsylkijän – "Kova halu ratkaista pelejä", kehuu Kim Hirschovits

Maalivahtiosastolle Kiekko-Espoo saa ensimmäisen kiinnityksensä, kun 19-vuotias ja 188-senttinen Jani Lampinen jatkaa seurassa. Hänkin väläytti taitojaan viime kauden hopeajoukkueessa.

– Meininki jo viime kaudella oli tosi hyvä, ja odotan innolla, että päästään taistelemaan taas mestaruudesta, Lampinen kertoo tiedotteessa.

Maalivahtivalmentaja Rolf von Hedenbergin mukaan Lampinen on todella monipuolinen ja taitava maalivahti.

– Hän osoitti jo viime kaudella, että on valmis kantamaan vastuuta ja pelaamaan miesten pelejä.

Lue myös: Analyysi: Kiekko-Espoo voi olla kauteensa tyytyväinen – näiden tekijöiden ansiosta tavoite Liiga-noususta elää