Ensimmäinen kuva julki! – Tältä näyttää Peter Franzén Hamsterina

Pitkän linjan näyttelijä Peter Franzén nähdään seuraavaksi valkokankaalla Hamsterina. Kyseessä on kirjailija Veikko Huovisen kirjaan pohjautuva tarina, jota on kuvattu Pirkanmaalla.

Etelä-Suomen Media julkaisee ensimmäisenä kuvan siitä, miltä Franzén roolissaan näyttää. Tamperelainen uutisoi elokuvan kuvauksista Tampereen takamailla lokakuussa 2021.

– Hamsterit on Veikko Huovisen ikään kuin onnellisin romaani, oma suosikkini, joten tekeillä on todellinen hyvän mielen elokuva! Käsikirjoitustyö Paula Vesalan kanssa on ollut ilo. Työskentely sujui innostavan luovassa Huovis-huumorin hengessä, kommentoi ohjaaja-käsikirjoittaja Markku Pölönen.

Hamsterit-draamaelokuvan pääosissa ovat Hamsteria esittävän Franzénin lisäksi Vilma Kinnunen (Tellu) ja Jaakko Ohtonen (Rurik). Sivurooleissa esiintyvät Katariina Havukainen, Satu Tuuli Karhu, Mika Nuojua ja Arto Heikkilä. Lisäksi mukana on lapsinäyttelijöitä Emilia Mattila (Raisa), Edvin Kaari (Niku) ja Eero Kiuru (Naku).

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut