Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passijonot pysyvät pitkinä: Kaksi poliisin toimistoa suljetaan – Espoossa seuraava vapaa aika 19.9.

Passin tai henkilökortin saantiin on syytä varata rutkasti aikaa ja kärsivällisyyttä, jos asiointi ei onnistu verkossa. Jonottamiseen pitää varautua.

Poliisin lupapalvelut ovat edelleen ruuhkaisia, eikä kesästä ja syksystä odoteta ainakaan suurta helpotusta.

Korona-aikana monelta on jäänyt passi uusimatta ja nyt niitä haetaan joukolla.

Lisäksi poliisin lupapiste suljetaan Kirkkonummella koko heinäkuuksi, ja Nummelassa piste on kiinni koko kesän.

Passeja voi hakea mistä tahansa poliisiasemalta. Länsi-Uudellamaalla lupapisteet ovat läpi kesän auki Espoossa, Lohjalla ja Raaseporissa.

Poliisi kehottaa varaamaan ajan, mutta nopeaa apua ei sillä tavalla löydy. Lupapisteisiin voi mennä jonottamaan vuoronumerolla, mutta jonoihin kannattaa varautua.

Kirkkonummella ei tämä viikon tiistaina (21.6.) ollut yhtään aikoja varattavissa.

Lohjalla seuraava vapaa-aika oli 22.8. ja Espoossa 19.9.

Lupapalvelupisteet Kirkkonummella ja Nummelassa sulkeutuvat väliaikaisesti siksi, että palveluresursseja keskitetään kesän loma-aikana.

Näin voidaan varmistaa asiakaspalveluvalmius erityisesti ruuhkaisimmilla Espoon ja Lohjan poliisiasemilla, Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Juhannusaattona 24.6. kaikki Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asiakaspalvelupisteet ovat kiinni.

Lupa-asiakaspalvelu jatkuu Kirkkonummella normaalisti 1.8. alkaen arkisin kello 9–12 ja 13–16. Vuoronumeroita jaetaan Kirkkonummella kello 15 saakka.

Kirkkonummella poliisi ottaa edelleen vastaan rikosilmoituksia ja hoitaa löytötavaroihin liittyviä asioita läpi kesän arkipäivisin kello 9–12 ja 13–16.