Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistatko vielä Nuuksion metsäravintolan? Tänä kesänä luvassa on vielä hurjempi illalliselämys – "Tulee olemaan poikkeuksellinen"

Nuuksion kansallispuistossa toiminut Metsäravintola Nielu sai viime kesänä huomiota.

Tänä kesänä ravintoloitsija Ville Tikkanen järjestää seitsemän ruokalajin fine dining -illallisen Espoon saaristoon.

Avomeriravintola Ulappaan matkataan 54-jalkaisella purjeveneellä, jota kipparoi Tikkanen. Kattauksessa on tilaa kymmenelle hengelle.

Matkaan lähdetään Katajanokalta, josta purjehditaan Espoon Suvisaariston ulkosaarelle.

Illallisen valmistaa Erno Kemi, joka on toiminut keittiömestarina Michelin-tähdellä palkituissa Orassa ja Demossa.

Koko tapahtuma kestää järjestäjien mukaan noin 7,5 tuntia.

– Tunnelma karuun ulkosaaristoon sijoittuvassa "ravintolasalissa" tulee olemaan poikkeuksellinen. Pääkaupunkilaisilla on aina ollut oma syvällinen suhteensa mereen sekä saaristoon. Ulappa pyrkii näin löytämään uusia väyliä merestä ja saaristosta nauttimiseen, Ville Tikkanen sanoo tiedotteessa

Illallinen on saanut ravintoloitsijan mukaan inspiraationsa merellisestä luonnosta. Siksi lautasilta löytyy paljon mereneläviä ja saaristosta kerättyjä villikasveja.

Visit Espoon matkailujohtaja Miikka Valo kertoo olevansa tyytyväinen uuteen elämyspalveluun.

– Tässä yhdistyy hienolla tavalla kaksi unohtumatonta elämystä – risteily Espoon saaristossa ja suomalainen, paikallinen ruoka, hän sanoo tiedotteen mukaan.