Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jos näet pikkufutareita kauppojen pihalla, tästä on kyse

Kaksi espoolaista kauppiasta ja jalkapalloseuraa ovat mukana leikkimielisessä ja liikuntapainotteisessa valtakunnallisessa Futiskiertueessa. Kiertueen Espoon osuus järjestetään tällä viikolla. Kauppojen piha-alueet täyttyvätkin nuorista ja lapsista perheineen tällä viikolla, kerrotaan K-ryhmän tiedotteessa.

K-Supermarket Mankkaan piha-alueilla tutustutaan lajiin ja pelataan katufutisturnauksia keskiviikkona 6.7. kello 12–16 ja K-Rauta Merituulen torstaina 7.7. kello 12–16.

Tapahtumien järjestämisestä Espoossa vastaavat K-ryhmä ja K-Supermarket Mankkaan kauppias Pekka Iho, K-Rauta Merituulen kauppias Petri Lappalainen sekä paikalliset jalkapalloseurat LePa ja EPS.

Kauppias Pekka Iho iloitsee tiedotteen mukaan koko perheen tapahtumasta ja siitä, että paikallinen kasvattajaseura Leppävaaran Pallo on lähtenyt mukaan järjestelyihin.

LePa järjestää seuran 2015 syntyneille pojille miniturnauksen 6.7. Mankkaan K-Supermarketin pihassa. Lisäksi ilmatäytteisillä pienpelikentillä järjestetään pelejä 2v2-, 3v3- tai 4v4-pelimuodoilla.

LePan joukkueenjohtaja, valmentaja ja isä Juha Karvali kannustaa tiedotteessa perheitä ja pelaajia ottamaan kaverit mukaan ja osallistumaan peleihin omilla joukkueillaan.

Tapahtumassa on muitakin maksuttomia jalkapalloaiheisia aktiviteetteja, kuten pöytäfutista, istumafutista, futisdartsia sekä interaktiivinen futisseinä.

Espoon Palloseuran 2013 syntyneet pojat pelaavat torstaina 7.7. K-Rauta Merituulen tapahtumassa leikkimieliseen miniturnauksen.

Kauppias Petri Lappalainen toteaa tiedotteessa, että lasten liikunnan tukeminen on lähellä sydäntä ja aikoo olla koko perheemme voimin mukana tapahtumassa.

Päivän aikana järjestetään leikkimielinen katufutisturnaus, jossa pelaa EPS:in 2012 syntyneitä junioripelaajia.

– Espoon Palloseuralle Futiskiertue on hieno mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja liikuttamassa lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä maailman merkittävimpään urheilulajiin, jalkapalloon. EPS tekee työtä kirjaimellisesti ruohonjuuritasolla ja kaikki ovat tervetulleita mukaan yhteisöömme, jossa kasvaa vahvat juuret Espooseen, kertoo tiedotteessa EPS:n liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo.

Kiertueella juhlistetaan K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä. Tapahtumia järjestetään 18 K-kaupan piha-alueella 16 eri paikkakunnalla.