Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espooseen rakennetaan koteja, joissa on hotellin palvelut – "Edustaa uudenlaista ajattelutapaa"

Noli Studios avaa vuonna 2024 Otaniemeen ensimmäisen Espoon kohteensa.

15-kerroksisesta uudiskohteesta avautuu merinäköala eri ilmansuuntiin. Erikoisuutena on maisemahissi, kerrotaan Noli Studiosin tiedotteessa.

Otaniemessä voi majoittua päivästä jopa kuukausiin ilman takuumaksuja.

Kalustettujen studioiden lisäksi asiakkailla on käytössään saunaosasto ja kuntosali, yhteiskäyttötiloja elämiseen ja työskentelyyn sekä pesula ja laadukas pyörävarasto, tiedotteessa kerrotaan.

Nolille tyypillisiä ovat yhteiskäyttötilat, joissa asukkaiden kesken syntyy kohtaamisia. Nolilla on myös Host Manager, joka järjestää yhteisiä aktiviteetteja. Tiedotteessa kerrotaan, että yhteisöllisyys ja joustavuus ovat kiinnostaneet erityisesti kansainvälisiä asiakkaita.

Otaniemen kohde on kooltaan yksi Suomen suurimpia Noli Studioita, kerrotaan tiedotteessa. Siinä on kaikkiaan 400 studiota.

Otaniemi Aalto-yliopiston kampuksineen sekä vieressä Keilaniemen yrityskeskittymä on luonnollinen kohderyhmälle, joka koostuu muun muassa tutkimus- ja liike-elämän ammattilaisista ja kansainvälisista vieraista.

– Yhä useampi kaipaa vaivattomuutta, arjen yläpuolelle nostattavaa elämistä sekä laadukkaita palveluita. Noli Studiot ovat olleet erittäin kysyttyjä ensimmäisen kohteen avaamisesta saakka. Olemme iloisia mahdollisuudesta laajentaa tarjontaa myös Espooseen, kertoo Noli Studiosin Serviced Livingin johtaja Natalia Nikola tiedotteessa.

Raide-Jokerin valmistuminen sekä metro ja kehätie mahdollistavat nopeat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua.

Studioiden lisäksi tontille rakennetaan päivittäistavarakauppa.

Tiedotteessa todetaan, että asukkaille on tarjolla myös Laajalahden luontoalueet sekä Espoon rantaraitti.

Nolin tavoite on kehittää ennakkoluulottomasti elävää kaupunkitilaa eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä palvella muuttuvia elämisen tarpeita joustavasti.

Kohteen arkkitehtina toimii Avarrus Arkkitehdit, joka vastaa myös hiljattain käynnistyneestä kanavakadun Noli Studios-hankkeesta. Noli Otaniemen rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö Peab.

Pohjoismaisen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö NREPin kehittämä Noli Studios yhdistää kodin ja hotellitason palvelut. Taustalla on myös ajatus yhteisöllisyyden tarjoamisesta asukkaille.

Vuonna 2019 lanseeratun Noli Studiosin kohteita on jatkossa koko pääkaupunkiseudulla. Noli tavoittelee tiedotteen mukaan laajenemisella serviced living -palveluiden markkinajohtajuutta.

Otaniemen Nolin rakentaminen noudattaa NREPin sitoumusta olla hiilineutraali vuoteen 2028 mennessä.

Rakennukselle tavoitellaan LEED Platinum -sertifikaattia.

Lämmitysenergiaratkaisuna on maalämpö, minkä lisäksi kohteessa hyödynnetään laajasti lämmön talteenottoa sekä aurinkovoimaa käyttösähkön tuotannossa.

– Meille Noli edustaa kasvavissa kaupungeissa vaadittavaa uudenlaista ajattelutapaa, jossa huomioidaan elämisen muuttuvat tarpeet, kuten joustavuus ja yhteisöllisyys sekä erityisesti kestävä rakentaminen, kertoo Noli Studiosin Suomen maajohtaja Roni Huttunen.

Noli Studioita on kehitetty sekä olemassa oleviin kiinteistöihin Katajanokalle ja Sörnäisiin sekä uudiskohteena Vantaan Myyrmäkeen, jonne avattiin viimeisin Noli Studios syksyllä 2021.

Noli avaa tiedotteen mukaan uusia kohteita myös Helsingin Kanavakadulle ja Herttoniemeen ja Malmille.