Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mummolassa syttyi kipinä – nyt intohimoinen harrastus jatkuu osa-aikayrittäjänä kotitalon autotallissa

Nöykkiöläinen Heidi Yli-Yrjänäinen innostui käsitöistä jo lapsena mummolassa. Intohimoinen harrastus on pysynyt hänen elämässään siitä lähtien. Nyt harrastus on muuttunut osa-aikayrittäjyydeksi. Yli-Yrjänäinen avaa pop up -käsityömyymälän oman kotitalonsa autotalliin kesän ajaksi.

Kaupan valikoimassa on tiedotteen mukaan Heidi Yli-Yrjänäisen suunnittelemia ja valmistamia korvakoruja, makramee-töitä, maalauksia sekä muita sisustustuotteita.

Ajatus itse tehtyjen käsitöiden myymisestä osa-aikayrittäjänä syntyi, kun hän solmi puolisonsa Ilkka Leinon kanssa asuntokauppoja, Yli-Yrjänäinen kertoo tiedotteessa.

Hän on asunut nyt Nöykkiössä vuoden ja Espoossa kolme vuotta. Käsitys kaupungin palveluista ja niiden puutteista on vahvistunut.

– Kaupunki ja sen palvelut ovat jakautuneet laajalle alueelle ja useaan eri kaupunkikeskukseen, mutta asuinalueille kaivataan entistä enemmän omaleimaisuutta ja paikallisia palveluita, hän kuvailee kotikaupunkiaan tiedotteessa.

Yli-Yrjänäinen uskoo, että autotalliin perustettu käsityöpaikka elävöittää omalla tavallaan hänen omaa asuinaluettaan.

Pop up -käsityökauppa on auki Kiertotie 12 B:ssä sunnuntaisin 12–15 ja sopimuksen mukaan heinäkuun puolivälistä elokuun loppuun.

Juttua muokattu 12.7. kello 14.10. Yli-Yrjänäinen on asunut Nöykkiössä vuoden, ei kolme vuotta, kuten jutussa mainittiin. Espoossa hän on asunut kolme vuotta. Talon osoite on 12 B, ei 10 B.