Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketju vastaa kysyntään – espoolaisten suosikkirantakohteeseen avataan sähköautoilijoiden odottama palvelu

K-Supermarket Hangon parkkipaikalle avataan nopea, suurtehoa tuottava latausasema, selviää K-ryhmän tiedotteesta.

Se on ensimmäinen laatuaan Hangossa. Asemalla on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jossa voi ladata samaan aikaan kahta autoa ympäri vuorokauden.

– Kauppamme asiakaslupauksena on tarjota parasta palvelua Hangossa. Sähköautojen latausasema tukee tätä lupaustamme hyvin. Suurteholatausasema vastaa niin hankolaisten kuin turistien toiveisiin: erityisesti näin Hangon parhaana sesonkiaikana kaupungissa on runsaasti sähköautoilijoita, jotka kaipaavat suurteholatausta, kertoo K-Supermarket Hangon kauppias Tina Rajamäki tiedotteessa.

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoaan vuodesta 2018 lähtien. Tällä hetkellä verkosto kattaa 108 latausasemaa, jotka sijaitsevat eri puolella Suomea. Asemilla on 332 peruslatauspistettä ja 150 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Sähkö on tiedotteen mukaan 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa.

– K-Lataus kasvaa juuri nyt nopeammin kuin koskaan ennen. Tavoitteenamme on tarjota latausta noin 200 asemalla vuoden loppuun mennessä, eli tuplaamme verkostomme koon. Tänäkin vuonna tavoitteenamme on laajentaa pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sekä avata asemia sinne, missä kysyntää eniten on, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff tiedotteessa.