Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapon yritys: Kaksi miestä joutui vakavan väkivallan kohteeksi viikonloppuna – poliisi pyytää silminnäkijöiden havaintoja

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Leppävaarassa, Harakantie-Nikkarinkujan risteyksen lähettyvillä tapahtunutta väkivaltarikosta. Teko tapahtui poliisin tiedotteen mukaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 10.7. noin kello 00.30.

​​​​​​​Kaksi miestä joutui vakavan väkivallan kohteeksi, ja he saivat vakavia vammoja. Molemmat asianomistajat ovat 35–40-vuotiaita ja noin 170–180 senttiä pitkiä. Toinen heistä on tiedotteen mukaan lähes kalju. Hän oli tapahtumahetkellä pukeutunut mustaan t-paitaan, jossa on valkoista tekstiä, sekä mustiin shortseihin ja mustiin kenkiin. Miehellä oli mukanaan musta olkalaukku. Toisella väkivallan kohteeksi joutuneella on lyhyet, ruskeat hiukset ja hän oli pukeutunut siniseen pikeepaitaan, tummiin shortseihin ja tummiin kenkiin.

Miehet liikkuivat illan aikana Leppävaarassa, Läkkitorin alueella.

Poliisi tutkii asiaa kahtena tapon yrityksenä. Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja epäillystä voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).