Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt voit kokeilla julkkisten rakastamaa designsaunaa – David Beckhamilla, Gordon Ramsaylla, Guy Ritchiellä on jo sellainen

Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on Tallinnan uusin trendialue. Kiinnostavien ravintoloiden ja nähtävyyksien lisäksi sieltä löytyy hulppea Iglupark-saunakylä, jonka on suunnitellut virolainen yritys Iglucraft.

Yritys tuli kuuluisaksi itse kehittämänsä iglusaunan ansioista, kun brittijulkkikset jalkapalloilija David Beckham, huippukokki Gordon Ramsay sekä elokuvaohjaaja Guy Ritchie innostuivat hankkimaan sellaisen itselleen.

Virolaissauna on puupäreillä päällystetty ja muodoltaan se muistuttaa jonkinlaista Hobbitin majaa. Nykyään yritys on laajentanut tuotevalikoimaansa saunoista myös majoitus- ja toimistoigluihin, jotka muistuttavat ulkoasultaan designsaunaa.

Tallinnaan avatussa Igluparkissa on vuokrattavien saunojen lisäksi tarjolla myös toimisto- ja majoitusigluja.

– Yrityksemme on valmistanut näitä saunoja ja mökkejä noin seitsemän vuoden ajan. Myymme niitä Viron lisäksi eri puolille Eurooppaa. Suomessa saunamme eivät ole olleet suuri menestys, sillä suomalaiset arvostavat perinteisimpiä saunoja, Priit Kallas kertoo.

Iglupark on avoinna Noblessnerissa vielä seuraavat neljä vuotta. Sen jälkeen ranta-alue rakennetaan täyteen asuintaloja, ja iglut saavat siirtyä muualle.

Saunomaan iglusaunoihin pääsee ympäri vuoden ja niiden kupeesta pääsee myös pulahtamaan uimaan Tallinnanlahteen.