Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kivenlahden venekerhoa edustava Salla Kavén, 41, voitti kansainvälisen avomeripurjehduskilpailun – "On hienoa, että perhemiehistöllä voi lähteä kansainväliseen kisaan"

Espoolainen Salla Kavén voitti kansainvälisen Roschier Baltic Sea Race -avomeripurjehduskilpailun.

Kilpailun startti oli Helsingissä torstaina 21.7. Purjehtijat kiersivät Gotlannin, tulivat takaisin Viron puolelta ja ohittivat Saarenmaa ja Hiidenmaa. Reitti on 635 merimailin pituinen.

Kavén kipparoi tiedotteen mukaan SilverMoonII -venettä, joka on H323-tyyppiä oleva 32-jalkainen H-vene. Sen on suunnitellut suomalainen venesuunnittelija Hans Groop.

Miehistönä kilpailussa toimi Kavénin puoliso, kaksi hänen veljeään ja toisen veljen vaimo. Kavén edustaa Kivenlahden venekerhoa.

Kavénilla on vankka kokemus kilpapurjehduksesta. Hän on purjehtinut kilpaa yli 20 vuotta erilaisissa veneluokissa. Myös kansainvälistä kisakokemusta on tullut muun muassa Baltiasta.

– On hienoa, että myös tämäntyyppisellä veneellä voi voittaa kisan ja että perhemiehistöllä voi lähteä kovatasoiseen, kansainväliseen kisaan. Tämä laji on kaikille mahdollinen ja menestystä voi saavuttaa, Kavén painottaa tiedotteessa.