Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotimaiset huippuartistit tähdittävät Tagi on Pop -cityfestivaalia lauantaina

Suomalaisen artistitaivaan kirkkaimmat tähdet Kaija Koo, Behm, Popeda, Matti & Teppo sekä Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit tähdittävät ensi lauantaina Tapiolan Golfkeskuksessa järjestettävää Tagi on Pop -cityfestivaalia.

Tapahtuman juontajina toimivat Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka.

– Olen kuullut, että meille on tulossa yli 80-vuotiaitakin festivaalivieraita. Heitä houkuttanee erityisesti se, että tämä on Matin ja Tepon ainoa pääkaupunkiseudulle suuntautuva keikka tänä kesänä, tuottaja Mika Hämäläinen kertoo.

Kaikkia lipputyyppejä eli peruslippuja ja kahdenlaisia vip-lippuja on edelleen saatavilla.

– Ihmiset tekevät päätöksen lippujen ostamisesta vasta ihan viime hetkellä. Kesän aikana on tarjolla 340 festivaalia eri puolilla Suomea, joten ihmisiä taitaa vaivata jonkinlainen festivaaliähky.

Hämäläinen on tarkkaillut sääennusteita. Lauantaille on ennustettu kaunista ja lämmintä säätä, joten Tapiola Golfin alueella voi hyvän musiikin lisäksi nauttia upeasta kesäpäivästä.

Hämäläinen vakuuttaa, että Tagi on Popissa puitteet ovat kunnossa. Ruokaa ja juomaa riittää ja niiden tarjoilusta vastaavat alan ammattilaiset. Myyntipisteitä on niin paljon, että pitkiä jonoja ei pitäisi syntyä.

Festivaalialueelle mahtuisi Hämäläisen mukaan 10 000 ihmistä, mutta sisään otetaan 4 000 ihmistä, jotta kaikki toimii jouhevasti.

– Henkilökunnan saaminen on ollut iso ongelma, koska hyvästä henkilökunnasta käydään veristä kilpailua. Tässä maksetaan korona-ajan velkaa, koska alalta on poistunut paljon työntekijöitä.

Tagi on Pop järjestetään lauantaina 13. elokuuta kello 16 alkaen Tapiolan Golfkeskuksessa, Turveradantie 17.

Kyseessä on aikuiselle yleisölle suunnattu cityfestivaali, johon on 18 vuoden ikäraja.

Festivaalin avaa Espoo50-lavalla Behm ja päättää Kaija Koo.

Monet festivaalikävijät tulevat lähialueilta kävellen tai polkupyörällä. Helsingin ja Kirkkonummen suunnista pääsee junalla Leppävaaraan, josta pääsee bussikuljetuksella tapahtumapaikalle. Toinen vaihtoehto Helsingistä tulijoille on ajaa metrolla Tapiolaan, josta myös on bussikuljetus festivaalialueelle. Alueella on myös oma taksitolppa.

TAGi on POP –tapahtuma on aikaisemmin järjestetty kesällä 2017, 2019 ja 2021.

*

Autoille on vain rajoitetusti pysäköintitilaa läheisen Brediksen liikekeskuksen pysäköintialueilla sekä lähiympäristössä. Tapiolan Golfkeskuksen parkkitilat eivät ole tapahtuman aikana käytössä.