Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Brändituotteita jopa 50–70% alennuksella – täällä teet löytöjä Tallinnassa

Tallinnassa on nykyään monipuolinen valikoima outlet-myymälöitä, jotka myyvät urheilu- ja muotibrändien edellisen sesongin tuotteita ja jäännöskappaleita.

Urheiluvaatteiden huippumerkeillä Adidaksella, Nikella ja Reebookilla on omat outlet-myymälät saman katon alla Kristiinen kaupunginosassa sijaitsevalla Tondin asuinalueella.. Myymälöistä voi tehdä edullisia löytöjä, sillä alennusprosentit ovat siellä usein 50–70 prosenttia. Outlet-myymälöiden valikoimissa on vaatteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille.

Virolaisen Sportland-urheilukaupan outlet-myymälä sijaitsee Tallinnan Swissotel-hotellia vastapäätä. Siellä on myynnissä monien kansainvälisten urheilubrändien tuotteita.

Pohjois-Tallinnassa sijaitsevassa Arsenal-keskuksessa on nykyään useita muotivaatteita myyviä outlet-myymälöitä. Siellä on omat outlet-myymälänsä muun muassa Denim Dream -farkkukaupalla, Shoeshop-kenkäkaupalla ja virolaisella Year-brändillä.

Springfield Cortefiel outlet myy Springfield, Cortefiel, Women’secret ja Pedro del Hierro -brändien tuotteita ja Moe outletin valikoimaan kuuluvat Tallinkin laivoilla myynnissä olevien brändien, kuten Esprit, Tommy Hilfiger, Desigual, Vagabond, Diesel ja Camel Active jäännöserät.

Laaja valikoima virolaisten muotibrändien tuotteita on myynnissä Baltika Groupin tehtaanmyymälässä Veerennin asuinalueella. Suuressa myymälässä on muotibrändien, kuten Montonin, Baltmanin ja Ivo Nikkolon tuotteita miehille ja naisille. Myynnissä on välillä myös uniikkeja mallikappaleita eri brändien mallistoista.

Balti Jaam -torin yläkerrassa sijaitsee Sadama market outlet, jonka valikoimiin kuuluvat Tallinkin laivojen ylijäämätuotteet. Myynnissä on muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja kelloja jopa 70 prosentin alennuksella.

Tavaratalo Kaubamajan ja ABC King- ja SHU-kenkäkauppojen yhteinen outlet-myymälä puolestaan löytyy Mustakivi-keskuksesta, joka sijaitsee Lasnamäellä.

Lähes 800 neliömetrin kokoisen myymälän valikoimiin kuuluvat kengät sekä muoti- ja kodintuotteet edellisten sesonkien valikoimista.