Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kierrätyspiste suljetaan kokonaan Espoossa

Espoon Tapiolan Itätuulenkujalla sijaitseva Rinki-ekopiste joudutaan sulkemaan pysyvästi. Asiasta kertoo Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy.

Lähin korvaava ekopiste löytyy osoitteesta Aarnivalkeantie 14.

Itätuulenkujalla oleva kierrätyspiste poistetaan käytöstä viikolla 33. Piste lopetetaan Espoon kaupungin pyynnöstä, sillä alue tarvitaan muuhun käyttöön.

Ekopisteellä kerätään muovi-, kartonki-, lasi- ja metallipakkauksia sekä kodin pienmetallia. Lisäksi Ringin kumppanit keräävät pisteellä paperia ja vaatteita.

Kotitaloudet voivat tuoda Rinki-ekopisteeseen maksutta Ringin valtakunnallisten ohjeiden mukaan lajiteltua pakkausjätettä. Ohjeet on julkaistu osoitteessa rinkiin.fi/lajitteluohjeet. Ne ovat myös keräyssäiliöihin kiinnitetyissä tarroissa.

Vaaralliset aineet tai niiden jäämiä sisältävät pakkaukset, esimerkiksi öljykanisterit, eivät kuulu pakkausjätteen keräykseen. Samoin muut kuin pakkausjätteet, kuten huonekalut, on vietävä kunnan ohjeistamaan paikkaan.