Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lordin musiikkivideosta tuttu laite tulee Kirkkonummelle – "Se niin sanotusti lordifioitiin"

Tivoli Sariola saapuu Kirkkonummelle 26.–28. elokuuta ja tuo mukanaan rockyhtye Lordin tunnetuksi tekemän uuden kummitusjunan.

– Lordi julkaisi viime marraskuussa Borderline-singlen, jonka videossa esitellään uudistunut kummitusjunamme. Musavideota itse asiassa kuvattiin osittain juuri Kirkkonummella, kertoo Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola tiedotteessa.

Tivolin kummistujuna sai Sariolan mukaan viime talvena totaalisen muodonmuutoksen.

– Kuten Mr. Lordi asian ilmaisi, juna niin sanotusti lordifioitiin, Sariola kuvailee.

Tivoli Sariola on kiertänyt Suomea huhtikuusta ja kiertue jatkuu pitkälle syksyyn. Se on tivolilaisille harvinaista herkkua, sillä korona teki kahdesta viime kesästä rikkonaiset

– Viimeiset kaksi vuotta olivat meille todella vaikeita, jouduimme perumaan ja siirtämään useita vierailuja. Tämän kevään ja kesän vierailut onnistuivat kuitenkin todella hienosti ja odotukset ovat korkealla myös syksyn paikkojen suhteen, Sariola sanoo.

Tivolin liikuttamiseen vaaditaan noin 50 rekkayhdistelmää, ja rakentaminen on iso rupeama ja kustannus. Tästä syystä kiertueohjelmaa ja aikataulutusta on pyritty vuosi vuodelta järkeistämään.