Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harry Potter -fanit huomio – Espoossa nyt pääsee "Maagiselle matkalle"

Harry Potter -päivä tulee taas 15 pääkaupunkiseudun kirjastoon torstaina 1. syyskuuta. Ohjelmaa on kello 15 alkaen.

Harry Potter -kirjasarjan alkuperäinen englantilainen kustantamo Bloomsbury on vuosittain mukana tapahtumissa tarjoten kirjastoille materiaalia. Kustantamon valitsema teema on tänä vuonna Maagiset matkat.

Espoon kirjastoauto Välkky muuttuu Poimittaislinjan bussiksi ja vierailee tapahtumailtana Tapiolan, Suurpellon ja Sellon kirjastoilla. Maksuttomia lippuja Poimittaislinjalle voi noutaa jo ennen tapahtumaa näistä kirjastoista.

Entressen kirjasto järjestää perinteisen tietovisan lisäksi lukuisia työpajoja, joiden aiheina ovat taikasauvat, loitsut ja taikajuomat. Herkkunautintoja tarjoaa Mikkelän koulun 6. luokan oppilaiden järjestämässä maaginen kahvila.

Lippulaivan kirjaston työpajat tarjoavat taikasauvojen tekoa, yrttitietoa ja maistuvien tupakeksien koristelua. Tietovisaan voi osallistua myös Lippulaivan kirjastossa.

Espoossa teemapäivä on kerännyt tapahtumiin joka kerralla runsaat tuhat fantasiakirjoja rakastavaa lukijaa. Tapahtumat sopivat kaikenikäisille Potter-faneille.

Ensimmäinen Potter-kirja ilmestyi yli 20 vuotta sitten. Faneja yhdistävää Harry Potter -päivää on vietetty Helmet-kirjastoissa jo kahdeksana vuonna.

Harry Potter -päivän koko pääkaupunkiseudun ohjelma on osoitteessa helmet.fi/harrypotter.