Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jos osaat hiihtää, suksi... televisiosarjaan – Miltä kuulostaisi Lahden dopingkäryn dramatisointi Mikko Leppilammen seurassa?

Vanhaa suomalaista katujen sanontaa mukaillen: jos osaat hiihtää, suksi televisiosarjaan. Sitä kuvataan ensi talvena Lahdessa ja Tampereella, ja se kertoo Lahden MM-kisojen doping-käryistä kevättalvella 2001. Sarjan pääosaan on rekrytoitu Mikko Lempilampi.

Asiaa markkinoi tamperelainen roolituspalveluyrittäjä Tutsa Huuhka.

– Useita eri kokoisia rooleja tarjolla, replikoivia ja ei replikoivia, hiihtäjiä. Kuvaukset Lahdessa helmi-maaliskuussa 2023, mahdollisuus myös avustuksiin jo Tampereelle marras-joulukuussa 2022.

Ilmoittautua pitää viimeistään 11. syyskuuta mennessä.

– Tee yksi pdf-tiedosto, jossa kaikki tarvittava, eli valokuvat, pyydetyt tiedot ja mahdolliset linkit. Nimi, ikä, puhelinnumero ja sähköposti, kotipaikka, tuore kasvo- ja kokovartalokuva, esiintymiskokemuksesi (näyttelijä, harrastaja, avustaja ja hiihtotaito, ilmoituksessa kerrotaan.

Osaan rooleista esiintymiskokemus on välttämätöntä. Jos hiihtäjän pitää avata suunsa, se tietää lisää rahaa.

– Palkkiot roolin vaativuudesta riippuen, replikoiva extra alkaen 110 euroa päivä. Näyttelijöillä tietenkin näyttelijöiden palkkiot. Olemme yhteydessä sopiviin esiintyjiin syksyn mittaan, Huuhka kertoo.

Otsikkoa muutettu kello 11.57.