Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Entisten Nuorten Bileet menee Viroon – tiskijukkien Suomen mestari 1983 vastaa musiikista

Tallinnassa toimiva suomenkielinen SSS-radio tuo Suomessa suositun Entisten Nuorten Bileet -retromusiikkitapahtuman syyskuussa Viroon.

1970- ja 80-lukujen discohittejä kuullaan 10. syyskuuta Tallinnassa sijaitsevassa Hiiu Pubissa.

– Suomessa tällä konseptilla on järjestetty jopa kolmipäiväisiä bileitä. Olemme Virossa järjestäneen aikaisemminkin monenlaisia tapahtumia, mutta korona toi pitkän tauon juhlien järjestämiseen ja yhdessäoloon. Nyt kun se on taas mahdollista, haluamme järjestää ihmisille jotain mukavaa, SSS-radion päätoimittaja ja tapahtuman puuhamies Tapio Reini kertoo.

Entisten nuorten bileissä soivat tietenkin 1970- ja 80-lukujen discohitit ja Tallinnaan levyjä pyörittämään saapuu suomalainen huipputiskijukka Salsa Sinisalo.

Hän on tiskijukkien Suomen mestari vuodelta 1983 ja toimii muun muassa Suomen diskokulttuurin kehittämis- ja edunvalvonta ry:n puheenjohtajana. Sinisalo valittiin myös vuonna 2009 DJ Hall of Famen kunniagalleriaan 30-vuotisen uransa johdosta.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun Salsa Sinisalo soittaa levyjä Tallinnassa. Hänen lisäkseen bileissä esiintyy taikuri ja stand up -koomikko Lauri Nordberg, Reini kertoo.

Entisten nuorten bileisiin ovat Tapio Reinin mukaan tervetulleita niin suomalaiset kuin virolaisetkin ja Hiiu Pubi on luvannut pitää ovensa auki, niin kauan kuin asiakkaat vain jaksavat tanssia. Lippuja tapahtumaan voi ostaa paikan päältä.