Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomessa asuvat intialaiset avaavat musiikin, tanssin ja kulttuurinsa hienoudet Kannusalissa – vieraita myös Saksasta

Kannusalissa on lauantaina intialaisen klassisen musiikin ja tanssin konsertti, jossa on mukana huippuesiintyjiä. Tapahtuman järjestäjä on Sanskriti Suomi, intialaisten yhteisö Suomessa.

Alkuperäisenä tarkoituksena on ollut siirtää intialaista kulttuuria heidän omille lapsilleen. Tämä projekti on saanut kylkeensä tapahtuman, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kulttuuriin.

Kannusaliin tulee esiintymää muusikoita muun muassa Saksasta. Yhteisöllä on myös kuvataideprojekteja Espoon eri kouluissa, esimerkiksi Niittykummussa, Vanttilassa, Lahnuksessa ja Kuitinmäessä ja he ovat pitäneet työpajoja myös Oodissa.

Kannusalin tapahtuma on nimeltään Celebrating the Feminine. Intialaisen musiikin lisäksi ohjelmassa on klassisia tansseja, joita esittävät Selsi Pattanaik, Soymya Rao, Swetha Sitaram, Gayathri Menon ja Hanna Mannila.

24. syyskuuta kello 15–17 Kannusalissa (Kannusillankatu 4) järjestettävään tapahtumaan alle 12-vuotiailla on vapaa pääsy.