Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oda laajentaa taas Uudellamaalla – aloittaa myös pullonpalautukset

Verkkoruokakauppa Oda on laajentamassa toimitusaluettaan Hyvinkäälle ja Porvooseen. Lisäksi Oda toimittaa jatkossa Tuusulassa Hyrylän alueen lisäksi myös Kellokoskelle ja Jokelaan, Nurmijärvellä Rajamäkeen ja Kirkkonummella Veikkolaan.

Suomen uusin ruokakauppa Oda avasi kauppansa pääkaupunkiseudulla virallisesti 31.1.2022. Odan sovellusta on ladattu sovelluskaupoista yhteensä yli 150 000 kertaa ja asiakkaita kaupalla on jo yli 40 000.

Oda aloitti ruokaostosten kotiinkuljetukset tammikuussa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Sen jälkeen Oda on laajentunut Uudellamaalla muun muassa Keravalle, Järvenpäähän ja Sipooseen.

– Näyttää siltä, että olemme tehneet yhden menestyneimmistä ruoan verkkokaupan lanseerauksista Euroopassa. Pääsimme alalla yhtenä mittarina pidettävään tuhanteen päivätilaukseen jo toisella toimintaviikollamme, kun julkisten tietojen mukaan isoilla eurooppalaisilla ruoan verkkokaupoilla esimerkiksi Saksassa on kestänyt samaan pääsy useita kuukausia, sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi tiedotteessa.

Oda avasi kauppansa sovelluksella ja nyt ruokaostoksia voi tehdä myös selaimella toimivan nettikaupan kautta.

Palveluun on tulossa myös uutuuksia, kuten yli 150 helppoa ruokareseptiä.

– Aiomme myös tarjota pullonpalautusta kotiinkuljetuksen yhteydessä, mikä vähentää entisestään tarvetta lähteä kauppaan, sanoo Odan kaupallinen johtaja Anne Terimo.