Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veikkaus myy taidekokoelmaansa Espoon Leppävaarassa

Veikkauksella on iso, noin tuhannen teoksen taidekokoelma. Yhtiö kertoo tiedotteessa, että myyntiin on tulossa tällä hetkellä varastoituna olevat noin 800 taideteosta. Loput teokset jäävät paikoilleen Veikkauksen toimitiloihin eri puolella Suomea.

Yhtiö järjestää kaksi kaikille avointa myyntitilaisuutta. Ensimmäinen on lauantaina 1.10. kello 10–13 Veikkauksen vanhan pääkonttorin tiloissa Vantaalla osoitteessa Karhunkierros 4. Toinen myyntitilaisuus on lauantaina 8.10. kello 10–13 Leppävaarassa osoitteessa Turuntie 42.

Tiedotteen mukaan tarjolla on runsaasti taidetta aina 1930-luvulta 2000-luvulle asti. Vantaan myynnissä on eri teoksia kuin seuraavana viikonloppuna Espoossa.

Veikkauksen taidekokoelma sisältää kulttuurihistoriallisesti arvokkaita teoksia eri vuosikymmeniltä. Kokoelman erityispiirteenä on muun muassa lukuisat urheiluun liittyvät teokset. Nyt myyntiin tulee laadukasta grafiikkaa ja näyttäviä maalauksia.

Myynnistä saatavat varat ohjautuvat yhtiön tuoton kautta Veikkauksen avustuksensaajille.