Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oletko hämmästellyt tätä hirviömäistä julkisivua? Se ei ole uuden hotellin ainoa erikoisuus – "Työntekijöitä lähes joka maanosasta"

Jätkäsaareen keväällä avautunut Hotelli Ax kuuluu Välimerenkadun uusiin maamerkkeihin. Hotelli herättää huomiota muun muassa taideteoksilla, jotka näkyvät myös ravintoloissa.

Keittiöpäällikkö Filip Forsbergin mukaan sisustuksessa on pyritty värikkyyteen ja leikkisyyteen.

Ravintola Ax:n ruokalista on kansainvälinen.

– Kansainvälisyyteen pyrimme aidosti palkkaamalla keittiöön tietoisesti eri kulttuuripiireistä tulevia ammattilaisia, joilla on halu ja kyky tuoda menuun jotain omasta taustastaan. Meillä on työntekijöitä lähes joka maanosasta: esimerkiksi Portugalista, Kolumbiasta ja Australiasta. Tämä takaa autenttiset maut suomalaisten sovellusten sijaan, Forsberg sanoo tiedotteessa.

Ruokalistalla on muun muassa lohesta ja kuhasta valmistettu kolumbialainen ceviche, possua korealaisittain ja Tenholan tilan paahdettua Jarradale-kurpitsaa. Italian makuja edustaa Ai Gamberini -tiikerirapupasta ja Lähi-itää falafelit kera tahinijogurtin ja mausteisen Muhammara-dipin.