Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoossa perjantaina kaksi huippukonserttia

Espoon kulttuurikeskuksessa kuullaan perjantaina kaksi huippukonserttia. Tapiolasalissa laulaa kansainvälisilläkin oopperalavoilla esiintyneet Johanna Rusanen-Kartano (sopraano) ja veljensä Ville Rusanen (baritoni). He ovat koonneet Klassisen viihteen tähtihetkiä -konserttiinsa ohjelmiston operetin, musikaalin, elokuvamusiikin ja Toivo Kärjen rakastetuimmista kappaleista.

Säestäjänä toimii pianisti Jukka Nykänen ja konsertin juontaa klassiseen musiikkiin erikoistunut toimittaja, tuottaja ja kulttuurivaikuttaja, legendaarinen Aarno Cronvall.

Energisestä ja monipuolisesta tuotannostaan tunnettu Irina on yksi kotimaisen poprockin kiintotähdistä. Vuodesta 2019 lähtien Irina on ollut yksi Yle TV1 -kanavan Elämäni biisi -musiikkiviihdeohjelman vakiosolisteista. Ahkerasti keikkailevaa Irinaa kuullaan nyt kulttuurikeskuksen Louhisalissa. Molemmat konsertit ovat 21. lokakuuta ja ne alkavat kello 19.

Leppävaarassa Sellosalissa kuullaan samana päivänä kello 19 saksofonisti-säveltäjä Maria Faustia ja 18-henkistä Sointi Jazz Orchestraa. Faust on kirjoittanut orkesterille uutta musiikkia. Hän yhdistää piirteitä klassisesta, jazzista ja nykymusiikista.