Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten tavallinen espoolainen voi vaikuttaa kestävään kehitykseen, kun Espoo kasvaa ja kaupungistuu? – Paneelikeskustelu torstaina Lippulaivan kirjastossa ja netissä

Miten kestävä kehitys näkyy kaupunkilaisten arjessa nyt ja tulevaisuudessa? Miten rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta? Entä miten kaupunkilaisia tulisi osallistaa yhteiseen työhön tulevaisuuden eteen?

Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia, kun Espoon kaupunki ja Espoon seurakunnat järjestävät yhdessä Länsiväylä-lehden kanssa Kestävän tulevaisuuden rakennuspalikat -keskustelutilaisuuden torstaina 27.10.

Tilaisuus järjestetään kello 17–19 Lippulaivan kirjastossa Espoonlahdessa.

Mukana keskustelussa ovat kestävän kehityksen asiantuntija ja vihreiden kaupunginvaltuutettu Meri Löyttyniemi, kokoomuksen varavaltuutettu ja projektipäällikkö Elina Wanne Espoon kestävän kehityksen yksiköstä, professori Peter Lund Aalto-yliopistosta sekä oppilaitospappi Anu Morikawa Espoon seurakuntayhtymästä.

Keskustelun vetäjänä toimii Länsiväylän päätoimittaja Heli Koivuniemi.

Keskustelua voi seurata suorana Yuotubessa tästä linkistä.